l-ghimbav
Mitropolitul Ardealului a sfințit noua pictură a bisericii din Ghimbav

Zi de mare sărbătoare ieri la Ghimbav! A avut loc sfințirea noii picturi de pe fața bisericii, dar și binecuvântarea ALEII STELELOR amplasată în spatele altarului. La eveniment au participat IPS LAURENȚIU STREZA, Arhiepiscopul Sibiului și Mitropolitul Ardealului, Șerban Todorică, vicepreședintele Consiliului Județean, primari din zonă, dar și autorități județene.
”Comunitatea ghimbășeană a avut onoarea să-l primească pe IPS LAURENȚIU STREZA, Arhiepiscopul Sibiului și Mitropolitul Ardealului pentru Sfințirea noii picturi în Mozaic de pe fața bisericii, pictură care-i reprezintă pe Sfântul ANDREI ȘAGUNA și Preotul ARSENIE BOCA (Sfânt declarat de românii de pretutindeni), dar și binecuvântarea ALEII STELELOR amplasată în spatele altarului bisericii noi.
Doresc pe această cale să mulțumesc pentru susținere și implicare colegilor mei consilieri locali, dlui viceprimar, colegilor mei din aparatul primarului, Preotului nostru Paroh CĂLIN COMȘA care, prin convingere, pricepere și dăruire a reușit să demonstreze că se poate.
Mulțumesc pentru prezența alături de noi dlui ȘERBAN TODORICĂ, vicepreședinte al Consiliului Județean, a dlui LIVIU BUTNARIU, primarul orașului Râșnov, a dlui GICU COJOCARU primarul comunei Cristian, a dlui COSMIN FEROIU primarul comunei Bran, a dlui colonel LUCIAN MARCIU inspector șef ISU Brașov, a dlui colonel CRISTIAN-ELLI PALIȘTAN, și a dlui colonel doctor ALEXANDRU KERESZTES cdt Spitalului Militar Brașov.
Doresc, de asemenea, să mulțumesc oamenilor cu suflet mare, enoriașilor și tuturor cetățenilor noștri care cu siguranță prin aportul lor către primărie au contribuit indirect la acest proiect și bineînțeles vor contribui la proiectele noastre viitoare.
Încă o dată mă declar mulțumit de unitatea creată atât în interiorul consiliului local cât și între instituțiile orașului nostru.
Dumnezeu să binecuvânteze Ghimvavul și Ghimbășenii!” este mesajul postat de primarul Ionel Fliundra pe pagina sa de Facebook.
Sursa articolului: transilvania365.ro
Detalii: Ionel FLIUNDRA

Actualizare în 13.04.23 – 12:54 de către Administrator

Anteriorul Orașul Ghimbav, promovat la Summit-ul IRE din Salzburg
Contactează-ne!
Link-uri rapide